Windmills Travel & Tourism is uitsluitend werkzaam als reisagent voor binnenkomend toerisme (Tour Operator) en werd in 1979 op het Cycladeneiland Tinos opgericht. Onze constante ontwikkeling liet het ons toe een bijkantoor van ons bedrijf op het eiland Mykonos te openen, waarnaar we in 1991 ons hoofdkantoor verhuisden. In de loop van de jaren lukte het ons om het grootste bedrijf in onze bedrijfstak te worden en op de markt van de Cycladen. We zijn erkend door de Nationale Griekse Organisatie van Toerisme (EOT), we zijn lid van de Griekse Reisorganisatiesbond (ESTP) en van de Amerikaanse Reisorganisatiesbond (ASTA). Bovendien zijn we trots op onze exclusieve samenwerking met grote bedrijven zoals HERTZ op Mykonos en WESTERN UNION International Money Transfer (Mykonos en Tinos). Met het verplaatsen van ons hoofdkantoor naar Athene zijn we er de laatste jaren in geslaagd om onze activiteiten nog meer uit te breiden: de diensten die we verlenen zijn niet langer alleen op Athene, Mykonos en Tinos gericht, maar ook op de overige Cycladeneilanden (Santorini, Paros, Naxos) alsmede op andere mooie en meer geliefde delen van Griekenland: Kreta, het grootste eiland van Griekenland waar de eerste stappen van de Europese cultuur werden gezet, de zonovergoten Dodecanesen in het zuidoostelijke gedeelte van de Aegeïsche Zee (waar Rodos als grootste toeristische trekpleister dient), de groene Ionische Eilanden met de rijkste culturele traditie van de recente Griekse geschiedenis (met Corfu als belangrijkste vertegenwoordigeer) en tenslotte, het meeste traditionele deel van Griekenland, precies in het midden van het land, het schiereiland de Peloponessos.

Wij zijn voornamenlijk actief als vertegenwoordiger van buitenlandse tour operators (reisagenten) en reisbureau’s uit alle Europese landen maar ook uit de V.S. We zijn intensief bezig met het bereiken van een markt die aangepast is aan de behoeftes van de klant. Bovendien, beheren we elk toeristenseizoen een bepaald aantal bedden (ongeveer 900) op Mykonos (exclusieve beheerrechten). Tijdens het toeristenseizoen zijn we verantwoordelijk voor de serviceverlening aan de klanten van de bedrijven waarmee we samenwerken, wat inhoudt dat we ons bezig houden met het Beheer en de Uitvoering van reserveringen, Transfers, Rondleidingen en Uitgifte van Tickets. Eveneens bieden we kantoorruimte aan de vertegenwoordigers van de bedrijven waarmee we samenwerken, alsmede hulp in de interactie met de luchthaven en andere staatsorganen.

Een andere activiteitstak is onze specialisatie in het aanpassen van speciale georganiseerde reizen aan specifieke groepen klanten met speciale behoeftes, zoals pasgetrouwde stellen op hun huwelijksreis, senioren, reizigers met een specifiek doel etc.

Ook zijn we gespecialiseerd in de Homofielenmarkt, die een groot deel van onze klantenkring op Mykonos betreft. Ons bedrijf biedt zorgvuldig geselecteerde accomodatie, vriendelijk naar homofielen toe, alsook andere noodzakelijke service zoals transport, maar ook advies over te bezoeken gebieden en activiteiten.

Door het harde werk van onze speciale afdeling op dit vlak, zijn we erin geslaagd om de absoluut gespecialiseerde Reisagenten voor Homofielen te worden in Griekenland. Eveneens bevinden we ons in de prettige positie om als volledig erkend lid aan de International Reisbond voor Homofielen en Lesbiennes (IGLTA) deel te nemen.

Onze jarenlange ervaring laat het ons toe een veelvoud aan diensten te kunnen bieden:

Accomodatie

We hebben een complete catalogus met daarin luxueuse vijfsterrenhotels tot simpele kamers, pensions, studio’s en appartementen.

Tranport

Met gebruik van onze eigen vervoersmiddelen, maar ook in samenwerking met busbedrijven op de eilanden.

Gastvrijheid

Zelfs als in uw reispakket geen speciale vertegenwoordiger is inbegrepen, zijn wij in bereid om één van onze personeelsleden tot uw dienst te stellen.

Rondleidingen

Inclusief in onze service een variatie van geschikte combinaties voor de meest populaire bestemmingen in Griekenland! (maak uw reservering on line!)

Excursies & Sportactiviteiten

Autoverhuur

Ticketuitgave

Wij bieden de beste prijzen voor reispakketten, vlieg- en boottickets.

VIP service

Organisatie van doelreizen, privé VIP rondleidingen, jachtverhuur, villaverhuur, exclusieve cruises etc. -–vraag ons enkel wat u verlangt en wij maken het werkelijkheid!

Als u andere vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons van Windmills Travel op te nemen. Ons ervaren personeel staat u te woord op de meest professionele, beleefde, snelle en effectieve wijze.

Wij staan altijd voor u klaar voor al uw reiswensen in Griekenland. 

Klik op de onderstaande bestemmingen om van onze diensten gebruik te maken: Athene, Mykonos, Paros, Santorini, Rodos, Corfu, Kreta, de Peloponnesos, of klik hier om naar onze diensten te informeren over bestemmingen die hier niet vermeld staan.

 

 

flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag