Windmils Travel & Tourism on yksi täydellisesti työlistetty matkajärjestäjä (Tour Operator) joka perustettiin vuonna 1979 Kyklades saariston Tinos saaressa.

Progressi oli niin hyvä ja pysyvä, joten perustimme sivutoimisto Mykonos saarelle josta tuli meidän päätoimistomme vuodesta 1991.

Vuosien mukaan meidän toimistostamme on tullut paras matkajärjestäjä ja paras Kyklades saariston matkamarkinnoissa.

Olemme tunnettu Kreikan Tourismin Organisaattion jäsen (EOT),  Kreikan matkatoimistoalan liiton jäsen,  ja Amerikan ja Tyynenmeren alueen matkatoimistoyhdistyksen jäsen (ASTA).

Voimme myös iloisesti kertoa että olemme suurien yhtiöiden, kuten HERTZ Mykonos saarella, ja WESTERN UNION International Money Transfers  (Mykonos, Tinos) ainoa partneri.

Päätimme asettaa meidän päätoimiston Ateenaan, ja saimme laajentaa viellä enemmän tomintaamme: palveluksemme eivät keskity enään vaan Atenaan, Mykonokseen, Tiinokseen, mutta myös muihinkin Kyklades saariston saarille (Santorini, Paros, Naxos) niinkuin kaikkiin kaunisiin ja rakkaisiin Kreikan kohteisiin: Kreetta, Kreikan isoin saari jossa tapahtuivat euoropan kulttuurin ensimmäiset askeleet, aurinkoinen Dodekanisos kaakkois puolella Aegean meren kohdalla, (jossa Rhodos on paikan tärkein matkakohta), vihreiden Ioinian sareille  jossa on kaikista riikkain nykykreikan historian kulttuuri (paras saari joka edustaa tätä on Corfu), ja lopuksi Kreikan tradiotionalisempi paikka ihan kreikan keskellä, Peloponnisoksen niemi.

Edustamme ulkomaalaisia matkajärjestäjiä (tour operators) ja matkatoimistoja  koko Euroopasta kuten myöskin Yhdysvalloista.

Yritämme antaa asiakkailemme kaikkea mitä haluavat.

Lisäksi  joka sesonki otamme toimeeksemme tietyn määrän vuoteita joita otamme huolintaamme (noin 900 vuoteita) Mykonos saarella (jossa olemme ainoat huolitsijat).

Sesongin aikana olemme vastuussa tarjoittavista palveluksista meidän partnerien asiakkaille, jotka sisältävät varausten käsittely ja suoritus, kuljetukset, opastukset ja lipunmyynti .

Toimitamme myös toimistoja meidän partnerien edustajille kuten myöskin apua  lentokentällä ja valtion virastoissa.

Toinen sektori jossa erikoistumme on erikoisryhmien matkajärjestelyt, kuten häämatkojen järjestely, seniorien matkat,  erikoismatkat ym.

Olemme myöskin hyvin erikoistuneet  homoseksuaalien matkajärjestyksille, jotka ovat suurin osa meidän asiakkaistamme Mykonos saarella.

Yhtiömme tarjoaa majoitusta hotelleissa jotka ovat ystävälisiä homoseksuaali  asiakkailemme, kuten myöskin kaikki muut tärkeät palvelut kuten, kuljetukset, mutta myöskin neuvoja ja ehdotuksia paikoista ja tapahtumisista.

Kovalla työllä joka tämä erikoisosastomme on tehnyt, olemme hyvin erikoistuneita matkajärjestäjiä homosexuaalien matkoista Kreikassa.

Olemme täydellisesti tunnettu jäsen Kansainvälisessä Homo ja Lesbo Matkailuliitossa (IGLTA).

Monivuotinen kokemuksemme, antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkailemme monia palveluita:

Majoitus palvelut

Täyslukuinen katalogi joka sisältää kaikki, 5 tähden luxus hoteleista tavallisiin huoneisiin, studioihin ja huoneistoihin.

Kuljetus palvelut

Yksityisautojen käyttö, mutta meillä on myöskin yhteistyö saarien bussiyhtiöiden kanssa.

Vieras palvelut

Jos asiakkailla ei ole oma edustajaa, toimistomme hoitaa tämänkin asian.

Opastuspaketit

Opastus paketteihiin liitty myös sarja sopivia yhdistelmiä suisittuihin kohteisiin Kreikassa! (tee nyt sinäkin on line varauksen!)

Retket & Urheilu

Autovuokraus

Lipunmyynti

Tarjomme parhaat hinnat matkapaketteille, lento ja laivaliput. Aina asiakkaittemme tarpeita ajatellen!

VIP Palvelut

Erikoismatkat, VIP yksitysopastukset, purjehdusveneen vuokraukset, huvila vuokraukset, VIP risteilyt, y.m. - voitte pyytää meiltä ihan mitä halutte ja toteutamme sen teille!

Jos teillä on muita kysymyksiä tai ehdotuksia, olkaa hyvää ja ottakaa yhteyttä meille Windmills Travelliin. Meidän ammattitaitoinen henkilökunta voi vastata teille kohteliaasti, nopeasti ja tehokkaasti kaikkiin kysymyksiin kaikista matkoista  Kreikassa.

Tehkää nyt klick yhden niihin matkakohtesiin jotta voitte kayttä palvelumme: Ateena, Mykonos, Santorini, Rhodos, Corfu, Kreetta, Paros tai klikatkaa tässä jos halutte tietoja ja palveluja kohteista joita ei ole ylemmässä katalogissa.

 

 

flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag