Το Windmills Travel & Tourism είναι ένας Τουριστικός Οργανισμός παροχής Τουριστικών Υπηρεσιών πλήρους φάσματος προς τους επισκεπτόμενους την Ελλάδα περιηγητές. Η ίδρυση του Γραφείου μας έγινε το 1979 στην Τήνο και, αναπτυσσόμενοι σταθερά, επεκταθήκαμε στην Μύκονο, που, από το 1991, έγινε η βάση της λειτουργίας μας. Με το πέρασμα των χρόνων το Γραφείο μας αναγνωρίστηκε σαν ένα από τα πρωτοπόρα στην αγορά των Κυκλάδων. Επίσημα αναγνωρισμένοι από τον Εθνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) Greek National Tourism Organisation (GNTO), είμαστε μέλος  του Συνδέσμου των Εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Hellenic Association of Travel Agents (HATA) και του Συνδέσμου των Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Αμερικής American Association of Travel Agents (ASTA). Επίσης είμαστε αποκλειστικοί συνεργάτες εταιρειών όπως η HERTZ  στη Μύκονο ή της Εταιρείας Διεθνούς Ηλεκτρονικής Μεταφοράς Χρημάτων WESTERN UNION στην Μύκονο και στην Τήνο. Το φάσμα των δραστηριοτήτων μας έχει τα τελευταία χρόνια επεκταθεί με την ίδρυση του κεντρικού παραρτήματός μας στην Αθήνα. Δεν καλύπτουμε πλέον μόνο την  Αθήνα  και τα νησιά των Κυκλάδων (Μύκονο, Τήνο, Σαντορίνη, Πάρο, και Νάξο) αλλά και όλες τις όμορφες και δημοφιλείς περιοχές της Ελλάδας: τη Μεγαλόνησο Κρήτη, όπου ο ευρωπαϊκός πολιτισμός έκανε τα πρώτα του βήματα, την Δωδεκάνησο, με τη Ρόδο και την Κω να είναι σπουδαίοι πόλοι τουριστικού ενδιαφέροντος, τα πράσινα νησιά του Ιονίου με το τεράστιο πολιτισμικό υπόβαθρο (η Κέρκυρα, το νησί των Φαιάκων, είναι, από τον καιρό του Οδυσσέα, πρωτοπόρα στην φιλοξενία των περιηγητών), και, τελευταία, τη καρδιά της Ελληνικής πατρίδας, την Πελοπόννησο.

 

Ο κύριος τομέας των δραστηριοτήτων μας καλύπτει την παροχή υπηρεσιών σε μεγάλους ταξιδιωτικούς οργανισμούς του εξωτερικού, κυρίως από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Η διοργάνωση προγραμμάτων εξειδικευμένων απαιτήσεων για μεμονωμένους επισκέπτες της πατρίδας μας είναι επίσης ένας τομέας στον οποίο γινόμαστε συνεχώς πιο αποτελεσματικοί. Επιπλέον, στη Μύκονο έχουμε τα αποκλειστικά δικαιώματα εκμετάλλευσης καταλυμάτων που, συνολικά, έχουν δυναμικό περίπου 900 κλινών σε δωμάτια και διαμερίσματα.  Κατά την διάρκεια της τουριστικής περιόδου είμαστε υπεύθυνοι για την παροχή κάθε είδους Υπηρεσιών προς τους πελάτες των Συνεργατών μας, όπως την επιμέλεια των κρατήσεων, τις μεταφορές, τις ξεναγήσεις, την έκδοση εισιτηρίων και την εξυπηρέτησή τους σε θέματα όπως η ναύλωση ιδιωτικών πλοίων ή αεροσκαφών, εξυπηρέτηση χρηματαποστολών κλπ. Διαθέτουμε χώρο στα Γραφεία μας στους Επιτόπου Συνοδούς των Συνεργατών μας και τους  παρέχουμε την βοήθεια μας στα λιμάνια / αεροδρόμια και στις επαφές τους με όλες τις Αρχές.

Ένας άλλος μεγάλος τομέας της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας είναι η εξειδίκευσή μας στην κατά παραγγελία οργάνωση μεμονωμένων ταξιδιών για λογαριασμό διαφόρων κατηγοριών πελατών με ειδικές απαιτήσεις, όπως νεόνυμφων στο μήνα του μέλιτος, ατόμων τρίτης ηλικίας, συνεδριακού τουρισμού κλπ. Ένα από τα κύρια πεδία στα οποία εξειδικευόμαστε είναι αυτό που αφορά τους Γκέι πελάτες που απαρτίζουν μεγάλο ποσοστό της πελατείας που επισκέπτεται την Μύκονο. Προσφέρουμε καταλύματα σε προσεκτικά επιλεγμένες φιλικές προς τους Γκέι ιδιοκτησίες, καθώς και όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες όπως τις μετακινήσεις τους και οδηγίες για το πού θα μπορούσαν να πάνε και τι να κάνουν. Χάρη στη σκληρή και συνεπή εργασία των συνεργατών μας του Τμήματος Γκέι της επιχείρησής μας έχουμε καθιερωθεί ως η κορυφαία στην Ελλάδα Εταιρεία εξειδικευμένη στην εξυπηρέτηση του τουρισμού που αφορά τους Γκέι. Είμαστε ένα πλήρως αναγνωρισμένο μέλος του International Gay & Lesbian Travel Association (IGLTA).

 

Με την εμπειρία τόσων ετών καλύπτουμε τις ακόλουθες δραστηριότητες:

 

Καταλύματα

Πλήρες φάσμα καταλυμάτων από ξενοδοχεία πολυτελείας 5 αστέρων μέχρι αυτοεξυπηρετούμενα δωμάτια, πανσιόν, στούντιο και διαμερίσματα.

Μετακινήσεις

Με χρήση ιδιόκτητων οχημάτων ή σε συνεργασία με τις τοπικές εταιρείες λεωφορείων.

Υπηρεσίες Φιλοξενίας

Ακόμα και στην περίπτωση που το μέγεθος της πελατείας σας δεν σας επιτρέπει το κόστος για την αποστολή δικού σας Επιτόπου Συνοδού, εμείς θα αναθέσουμε σε μέλος του επιτελείου μας την αποκλειστική φροντίδα των πελατών σας.

Τουριστικά Πακέτα

Περιλαμβάνουν ένα σύνολο συνδυασμών για περιηγήσεις στην Ελλάδα σε κατάλληλους προορισμούς τουριστικού ενδιαφέροντος (Είναι δυνατόν να τα προμηθευτείτε ηλεκτρονικά)

Εκδρομές και Σπορ

Ενοικίαση Αυτοκινήτων

Προσφέρουμε πολύ καλές τιμές για την ενοικίαση αυτοκινήτων και άλλων μέσων όπως μοτοσυκλετών και ποδηλάτων αναρρίχησης (Mountain bikes), ανάλογα με τις επιθυμίες σας.

Έκδοση Εισιτηρίων

Προσφέρουμε πολύ καλές τιμές σε πακέτα ταξιδίων, αεροπορικά εισιτήρια και εισιτήρια πλοίων, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Υπηρεσίες Πελατών Υψηλών Απαιτήσεων (VIP)

Οργανώνουμε ταξίδια Συνεδρίων, Ιδιωτικές Ξεναγήσεις για Πρόσωπα Υψηλών Απαιτήσεων (VIP), αναλαμβάνουμε την εκμίσθωση θαλαμηγών, την εκμίσθωση καταλυμάτων πολύ υψηλών προδιαγραφών, ελικοπτέρων, ιδιωτικών κρουαζιερών και οποιασδήποτε άλλης υπηρεσίας έχετε ανάγκη. Εσείς, απλά μας το λέτε, κι εμείς το πραγματοποιούμε!

         

Εάν έχετε κάποια επιπλέον ερώτηση ή σχόλιο, παρακαλούμε μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας στο Windmills Travel. Το πεπειραμένο προσωπικό μας αποτελείται από επαγγελματίες που είναι ευγενικοί, γρήγοροι και αποτελεσματικοί. Προορισμός μας είναι το να σας εξυπηρετούμε σε όλες τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες.

 

Παρακαλούμε κάντε κλικ σε κάθε προορισμό για να κάνετε χρήση των υπηρεσιών μας σε:

Αθήνα, Μύκονος, Πάρος, Σαντορίνη, Ρόδος, Κέρκυρα, Κρήτη, Κως, Πελοπόννησος

Ή κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε τις υπηρεσίες μας για κάποιο προορισμό που δεν αναφέρεται στον προηγούμενο κατάλογο

 

Ηλεκτρονική Αγορά Ταξιδιωτικών Πακέτων

 

 

flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag