Vårt företag Windmills Travel & Tourism, är en inländsk resebyrå som bildades år 1979 på den Kykladiska ön Tinos. Baserade på en konstant uppåtgående utveckling inom resebyrå branschen, anrättade vi ett filialkontor på ön Mykonos, vilket också utgjorde sätet för vår verksamhet sedan år 1991. Med årens gång, lyckades vi bli det största företaget inom vår bransch och inom den Kykladiska marknaden. Vi är erkända av den Grekiska Statens Turistbyrå (ΕΟΤ), medlemmar i de Grekiska Researrangörernas Förbund (ESTP) samt i de Amerikanska Researrangörernas Förbund (ASTA). Vi har också glädjen att informera er om att vi är exklusiva medarbetare till stora företag såsom HERTZ på Mykonos och WESTERN UNION International Money Transfers på Mykonos och Tinos. Efter att ha etablerat vårt huvudkontor i Aten, har vi under de senaste åren lyckats med att ytterligare utvidga vår verksamhet. Våra tjänster inriktar sig inte längre bara på resemålen Aten, Mykonos och Tinos, utan också på de övriga Kykladerna (Santorini, Paros, Naxos) men också alla andra vackra och uppskattade platser i Grekland: Kreta, Greklands största ö där den europeiska civilisationen gjorde sina första steg, de soliga Tolvöarna, Egeiska havets sydöstra del (med Rhodos utgörande områdets viktigaste färdmål, samt Kos), på de gröna Joniska öarna med den rikaste kulturella traditionen i Greklands moderna historia (huvudsakligen representerande av ön Korfu), och sist men inte minst, på Greklands mest traditionella plats, mitt i landets centrum, nämligen den Peloponnesiska halvön. 

Vi aktiverar oss huvudsakligen i representationen av utländska researrangörer och resebyråer från alla Europeiska länder men också USA. Vi sysselsätter oss speciellt med skräddarsydda resor efter kundens önskemål och behov. Varje säsong åtar vi oss därtill administrationen av en rad bäddar (ca 900) på Mykonos (exklusiva administrationsrättigheter). Under säsongen, är vi ansvariga för tillhandahållandet av tjänster för våra medarbetares kunder, vilket inkluderar hantering och utförande av bokningar, transporter, rundturer och biljettutgivning. Vi ställer också våra kontor till förfogande för våra medarbetares representanter samt hjälper till med allt angående flygplatsen och andra statliga myndigheter.

En annan stor bransch inom vilken vi aktiverar oss som specialister är anordnandet av gruppresor anpassade för kunder med speciella behov, såsom bröllopsresor för nygifta, för äldre människor, temaresor, o.s.v. Vi är också specialister på resor för den homosexuella kundkretsen, vilken också utgör en stor del av våra kunder på Mykonos. Vårt företag erbjuder logi i omsorgsfullt utvalda gayvänliga hotell, samt andra nödvändiga tjänster såsom transport men också värdefull rådgivning, information och förslag beträffande sevärda platser och olika aktiviteter. Genom vår specialistavdelnings ihärdiga arbete, har vi lyckats utgöra de absolut bästa researrangörerna i Grekland för homosexuella. Vi är därtill medlemmar i de Internationella Gayreseföretagens samarbetsorganisation (IGLTA).

VAR SÅ GOD

Vår mångåriga erfarenhet, tillåter oss erbjuda ett brett urval av tjänster:

Logi

Komplett katalog som inkluderar allt från femstjärniga hotell till enklare rum, inackorderingsställen, studios och lägenheter.

Transport

Genom användandet av våra privatbilar men också i samarbete med öns bussföretag.

Gästfrihet

Även om ert program inte inkluderar kostnaden för speciell representant, har vi möjlighet att erbjuda person från vår personal som kommer att ta väl hand om era kunder.

Färdledningspaket 

Inkluderar ett brett urval av lämpliga kombinationer för de mest populära platserna i Grekland! (boka online nu!)

Utflykter och Sportaktiviteter

Biluthyrning

Biljettutgivning

Vi erbjuder de bästa priserna på resepaket, flyg -och- båtbiljetter. Alltid efter era önskemål och behov!

VIP

Annordnande av temaresor, privat färdledning VIP, yachtuthyrning, villauthyrning, exklusiva kryssningar o.s.v. – Låt oss bara veta vad ni önskar och vi kommer att tillfredställa varje önskemål!

Om det är något ni undrar över, om ni vill framföra era synpunkter, eller om ni behöver ytterligare information, tveka inte att kontakta ossWindmills Travel. Vår erfarna personal kommer att besvara alla era frågor, vänligt, professionellt, snabbt och effektivt. Vi står alltid till ert förfogande, alltid redo att täcka alla era resebehov i Grekland.

Klicka på nedanstående destinationer för att använda våra tjänster: i Aten,    Μykonos, Paros, Santorini, Rhodos, Corfu, Kreta, Kos, Patras eller klicka här om ni önskar erhålla våra tjänster på destinationer som inte inkluderas i ovanstående samling.

 

 

flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag
flag